Si asa s-a mai dus o vara …

Sau mai bine spus concediul de vara pe anul asta. Da, am fost liber sa lenevesc sau sa ma distrez la discretie timp de 2 saptamani (care se incheie peste 2 zile). Am fost la mare (ceva mai mult), am dat si pe la munte (ceva mai putin), am lenevit cat cuprinde si m-am odihnit. Nu de alta, dar am planuri mari in continuare 🙂

Primul aspect negativ la a sta 10 zile si mai bine departe de “online”: Google reader notifier imi indica plin de veselie 4466 de articole noi. Si asta e mult, chiar si dupa standardele mele. Asa ca am apelat la o metoda putin brutala: primele 20 – 25 de articole din fiecare feed a primit 2-3 minute de atentie. Daca nu era ceva care sa indice o avalansa de articole minunate mai inainte, Mark all as read scria pe el. Ergo, 3 ore mai tarziu notifierul meu arata un zero foarte vesel si rotund. Sunt happy.

Al doilea aspect nasol urmeaza luni dimineata, cand o sa gasesc tona de mailuri in Outlook. As putea sa ma uit acum pe ele, dar ma demoralizez de tot. Asa ca imi book niste timp luni dimineata – vreo 90 de minute sper sa fie suficiente. Pana atunci, somn de voie (ca tot e 4 dimineata).

P.S. Si da, o sa bag si poze cat de curand 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s