Maare

Am fost in week-end-ul trecut la mare. Si a fost cald si frumos. Si m-am ars. Rau. Din nou. Traiasca lotiunile calmante si laptele batut – singurul care a ajutat real pentru mai mult de 10 minute.

Am fost in Vama Veche si Mamaia. Daca ajungi in Vama la 7 dimineata te intampina un peisaj relativ dezolant – oameni beti atarnand peste tot pe unde se mai poate, plaja murdara peste masura, mai ales in dreptul expirat / renovat / etc. si o tona de alge. De fapt algele raman toata ziua, dar dimineata parca fac parte din peisaj. Compenseaza insa atmosfera – parca nu te ingradeste nimic si totul e permis. Clatitle de la Papa Bun au fost bune si anul asta. La Soni e mult mai plin ca anul trecut si Bibi s-a modernizat cu internet WI-FI. Pacat ca era si el beat sub o masa, ca laptop-ul meu nu l-a gasit sub nici o forma.

In Mamaia e exact opusul – plaja curata, nisipul fin, parca si apa e mai calda. Dar e si mai multa lume, dureaza 30 de minute sa parchezi masina in mod ilegal ofcourse pe un trotuar. Loc de prosop putin, preturi pe masura cererii – adik mari – si lume care comenteaza si la adresa slipului pe care il porti. Atmosfera mai nasoala, dar plaja merita.

Si acum o dilema: o sa ma mai duc o saptamana in august la mare. In ce statiune recomanda toata lumea? Vreau sa gasesc niste preturi decente, o plaja relativ curata si apa nice. Pentru atmosfera oricum o sa dau ture prin Vama probabil.

Advertisement

2 thoughts on “Maare

  1. Oriunde ai merge sa nu uiti sa lasi laptopul acasa :P. Mie unuia imi place in vama ca poti sa stai la plaja pe terasa de la Expirat cu o bere in mana de la 10 si la 4 dimineata inca sa dansezi cu picioarele prin nisip.

  2. io va urasc plimbaretilor, it’s not fair!! 😛

    mie mi-a placut in Venus, destul de retras ca sa enjoy si destul de civilizat ca sa te simti confortabil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s