Online TV

Televiziunea online parea acum ceva vreme (adica in jur de 1-2 ani) ceva destul de inutil daca nu ai o conexiune T1 si un card care sa iti sustina preferintele in materie de filme. Download-ul si vizionarea offline pareau cel mai intelept lucru de facut.

Dar timpul a trecut, obiceiurile de vizionare s-au schimbat si am si intrat in programul de beta la Joost. Eram putin sceptic la inceput, si prima seara de utilizarea chiar imi confirma asta: anumite filme se intrerupeau dupa ce mersesera impecabil 40 de minute si imi aparea un alert cum ca program is unavailable. Daca reporneam filmul mergea. Bizar. Dupa vreo 2 zile insa a iesit un update si am scapat de problema asta. Pauzele publicitare nu sunt chiar enervante (vreo 3 per episod) iar calitatea este chiar decenta.  Ah, si in ceea ce priveste motivul pentru care m-am inscris in beta la Joost este ca oricum majoritatea filmelor pe care le vad nu le tin si nu le vad a doua oara. In contextul asta nu mai pare nimic anormal sa te uiti online, prin streaming fara sa salvezi nimic local.

Acum mai am o singura nemultumire: numarul canalelor disponibile este destul de limitat, atat ca numar cat si diversitate. Eu unul ma uit pe vreo 2 din ele ( SF channel si Gong, un canal de anime). So, daca aveti ceva banda de net (din cate am observat eu un 256kb e suficient pentru o vizionare fara vreun pic de lag) sign up pentru beta.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s