Se apropie iunie .. oare iese iPhone?

Eh, de abea incepusera sa se linisteasca apele. Doar ca a durat atat de mult sa se calmeze multimea de fan-boys, entuziasti si critici incat s-a apropiat lansarea. Da, vorbesc de iPhone, noul telefon “revolutionar” de la Apple Inc (fara Computer in nume). E adevarat ca are o tona de features interesante, multe features lipsa, dar nu este chiar cel mai bun motiv de hype.

Cand Steve Jobs l-a anuntat la MacWorld a mentionat si ca va fi disponibil din vara in reteaua Cingular. Dar n-a zis cand. Putin dupa aceea s-a confirmat ca ar fi prin iunie. Si cum ne apropiem destul de iunie incat luna sa nu mai fie chiar relevanta, lumea vrea o data precisa. Si bineinteles ca a “leaked out”, sau cel putin se speculeaza la greu: 11 iunie. Motivele? Doar 2:

  1. Se zvoneste ca aceasta data a fost confirmata de personalul de suport de la Cingular, la echivalentul lor pentru *222
  2. 11 iunie e prima zi din WWDC, deci ar fi o mutare logica – cu ce mai bun sa impulsionezi o conferinta decat cu vanzari promotionale ale telefonului de-abea lansat?

Cat despre mine … eu mai intai l-as incercadaca ar fi disponibil in romania si unlocked. Apoi as evalua daca lipsa suportului pentru aplicatii 3rd party combinat cu pretul destul de piperat al mobile web-ului in romania justifica un cost la fel de piperat pentru un telefon.

Dar trebuie sa recunosc, it looks darn sexy.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s